Vivus kokemuksia

Vivus Kokemuksia (2020) – Lue ennen kuin lainaat!

Vivukselta kannattaa ehdottomasti ottaa ensimmäinen laina, sillä palvelu tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja!

Kyseessä on siis markkinoiden ensimmäinen pikavippi, joka on täysin kuluton ja koroton. Nykyään näitä palveluja ja ilmaisia lainoja tarjoavat jo muutamat muutkin yritykset, mutta Vivusta voidaan ehdottomasti pitää tässä asiassa edellä kävijänä. Ja hyvin se on toiminutkin, sillä Vivus on noussut sittemmin erääksi Suomen suurimmista lainaajista, ainakin netin puolella. Vuonna 2017 se on eräs haetuimmista netissä vippejä tarjoavista yrityksistä.

Vivus on perustettu vuonna 2009 ja on siis suhteellisen uusi pikavippipalvelu. Vivuksella lainanhaku on helppoa, kunhan olet 20-vuotta täyttänyt, raha-asiat moitteettomasti hoitanut Suomen kansalainen. Uutena asiakkaana voit hakea lainaa aina 400 euroon saakka. Nykyisille asiakkaille myönnetään lainaa 600 euroon saakka. Rahat saat tilillesi jopa 15 minuutissa.

Lainahakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä ja lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina joka päivä klo 07.00 – 23.00.

Laina-ajan voit valita joustavasti 1-30 päivän välillä. Lainanhakijalla on tietyin edellytyksin myös mahdollisuus saada pidennyksiä valitsemaansa laina-aikaan 7, 14 tai 30 päivää kerrallaan. Nykyään voi olla mahdollista saada lainaa-aikaa myös hieman korkeammaksi, jos lainasumma on tarpeeksi suuri. Kuitenkin ilmaisessa ensilainassa laina-aika on aina tasan 30 päivää, eikä sitä saa sovittua missään tapauksessa tätä pidemmäksi.

Vivus tarjoaa myös lisälainaa. Jos sinulla on avoin laina, voit hakea lisälainaa henkilökohtaiseen lainakattoosi asti. Lisälainan eräpäivä on sama kuin avoinna olevan lainasi eräpäivä.

Vivus onkin erinomainen valinta, kun etsit noin 400 euron lainaa tai tätä pienempää summaa. Vivus tarjoaa nimittäin ensilainan ilmaiseksi tähän kyseiseen summaan saakka, jonka takia tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli ei vielä ole lainaa Vivukselta nostanut. Jos tämä laina taas on jo otettu, kannattaa ehkä katsella myös muita paikkoja, sillä Vivus ei ole enään ainoa firma joka näitä korottomia lainoja tarjoaa. Mahdollista on saada vastaavanlainen tarjous muutamasta muusta paikasta, jotka lisätään tälle sivulle mahdollisimman nopeasti.

Lopuksi vielä Vivuksen yhteystiedot, mikäli haluat ottaa heihin yhteyttä. Ne löytyvät tässä heti alla, katso siis eteenpäin!

Yhteystiedot:

www.vivus.fi
Vivus.fi Oy
Tampellan Esplanadi 8 B 38
33100 Tampere
Puh: 0942417766

Leave a Comment: