Vippi.fi

Uudistunut Vippi.fi Tarkastelussa

Vippi.fi on eräs ensimmäisistä suomalaisille pikavippejä tarjonneista sivustoista, joka on kuitenkin noilta ajoilta kokenut merkittävän uudistuksen.

Nykyään se ei enään tarjoa pikavippejä, vaan on siirtynyt monien muiden yritysten tavoin tarjoamaan joustavia tililuottoja.

Vuosien kokemus alalta näkyy, sillä kaikki toimii hyvin, ja Vippi.fi:n käyttö on todella helppoa ja mukavaa.

Vippi.fi lainat ja tarjonta​

Vippi.fi tarjoaa nykyään hämmentävästi aivan muuta kuin vippiä. Se on nimittäin uudistanut itsensä, ja tarjoaa nykyään tililuottoja joita voisi parhaiten luokitella joustoluotoiksi.

Luottoraja voi olla joko 500 euroa tai 2000€, ja se oikeuttaa tekemään nostoja aina tähän määrään saakka 24/7 netistä tai kannykän avulla.​ Kun olet hakemuksen laittanut, saat heti tiedon siitä, kumpi raja sinulle on myönnetty.

Ja kuten yleensä luottojen kanssa, et maksa itse luottotilistä mitään, vaan kuluja alkaa kertyä vasta sitten, jos teet siltä nostoja itsellesi.​ 

Vippi.fi on kuitenkin eräs edullisimmista tililuottoja tarjoavista yrityksistä, ja erityisesti mitä tulee 18-vuotiaiden luottoihin.​

Lainan nimelliskorot alkavat 24 %, mutta edullisin on Vippi.fi tarjoama nostokulu, joka on vain 5 % + 9,90 €. Aivan pienillä nostoilla ne kyllä tulevat kalliiksi, mutta jos kerralla nostetaan useampi satanen, on sen hinta selväti edullisempi kuin monien muiden kilpailijoiden.

VIppi.fi todellinen vuosikorko vaihtelee 49,77 % - 131,66 %, riippuen erityisesti siitä, minkälaisissa nostoissa lainaa nostetaan. Mitä pienemmät kertanostot, sitä suurempi on todellinen vuosikorko.

Ja nostetulle luotolleen voi saada maksuaikaa 3 - 30 kuukautta. Sen voi myös koska tahansa maksaa takaisin etuajassa vaikka kerralla niin halutessaan.

Lainaa 24h vuorokaudessa​

Vippi.fi kautta on mahdollista saada lainaa 24h vuorokaudessa, kellon ympäri. Lainan voi myös saada melkein heti.

Hakemuksia voi jättää 24h, ja ne käsitellään koneellisesti saman tien. Päätöksen kuulet siis heti, kun olet hakemuksen jättänyt!

Mitään tulotositteita tai palkkakuitteja ei myöskään tarvitse lähettää, vaan ne hoidetaan TUPAS varmennuksen avulla. Tarvitset vain omiin nimiin rekisteröidyt pankkitunnukset.​

Vippi.fi kokemuksia

Jos heti saatu päätös on positiivinen, voit tehdä ensimmäisen noston vaikka saman tien. Ja noston tehtyäsi rahat ovat tililläsi yleensä käytännössä heti.

Jos siis haluat lainaa nopeasti, on Vippi.fi eräs listan nopeimmista paikoista sitä saada.​ Ja kun olet jo tilin avannut, voit sen jälkeen tehdä nostoja vaikka kännykkäsi kautta, koska tahansa.

Vippi.fi - Kokemuksia jo vuodesta 2006​

Vippi.fi on jo alan kokenut konkari, ja se selvästi tietää miten asiat tehdään helpoksi ja käteviksi.

Vipin tai lainan hakeminen käy todella nopeasti ja helpost, ja Vippi.fi on eräs nopeimmista paikoista saada rahaa, oli kello sitten mitä tahansa.

Ja kun vielä lainoja ei ole hinnalla pilattu, kunhan nyt ei tyhmästi tee ihan minimaalisia nostoja koko ajan, ei tätä palvelua voi kun suositella, jos tarvitset rahaa nopeasti tilillesi!

Ja koska vielä 18v lainaajat ovat tervetulleita, ansaitsee tämä firma täydet 5 tähteä!​

Leave a Comment: