Vikinglaina

Vikinglaina – Vippiä 2250 € asti

Vikinglaina on eräs Global Fourfinancen omistamista suomalaisille vippejä tarjoavista sivustoista. Muita arvostelemiamme kyseisen firman lainapaikkoja ovat olleet Finncredit sekä Eurovippi.

Mikäli oletkin jo lukenut kyseiset arvostelut, huomaat että Vikinglainan tarjoamat lainat ovatkin suunnilleen identiset niiden tarjoamiin. Vaikuttaakin että oli kyseessä sitten mikä tahansa tämän yrityksen sivustoista, on sen tarjoama jotakuinkin sama.

Vikinglaina pikavippi​

Kuten otsikosta voi jo lukea,  tarjoaa Vikinglaina pikavippiä 20 - 2250 €. Kyseessä on hyvin "old-school" pikavippi, joka maksetaan takaisin nopeammin kuin monet nykyään 2017 tarjolla olevista vipeistä. Jos siis haluat pikavippiä pidemmällä maksuajalla, kannattaa katsella muualle.

Maksuaikaa on nimittäin tarjolla pisimmilläänkin vain 90 vuorokautta. Lyhimmilllään taas sitä voi ottaa vain 7 päivää! Muut mahdolliset vaihtoehdot ovat 14, 30 ja 60 päivää. Yleensä tarjolla on 2 - 4 vaihtoehtoa, ja tarjotut vaihtoehdot riippuvat halutun lainan suuruudesta. Keskimäärin tarjotut vaihtoehdot ovat aika lyhyitä. Esimerkiksi 90 päivän vaihtoehto avautuu vasta kun lainasumma nousee yli 1000 euroon.

Suurimman osan lainan hinnasta muodostaa lainasta laskutettava nostokulu, joka tulee heti kun laina on nostettu. Vikinglainan tapauksessa sen suuruus on 30 % koko lainan summasta.

Toinen kustannus on lainan korko, joka on 49 % vuodessa. Koska laina-aika on niin lyhyt, on selvästi suurempi kustannuserä tuo nostokulu, joka myös välityspalkkion nimellä kulkee. Korko itsessään nostaa lainan hintaa noin 4 % lainasummasta per ylimääräinen kuukausi. Tämän takia hieman pidemmän maksuajan valinta ei loppusummassa niin kovasti tunnu.

Vikinglainan lainat eivät olekkaan mitään kaikkein edukkaimpia, mutta jos lyhyt maksuaika ei haittaa, ja vippi on saatava nopeasti, voi Vikinglaina kuitenkin olla sopiva laina sinulle.

Kuinka hakea lainaa​

Vikinglainan pikavippejä voit hakea koska tahansa vikinglaina.fi -sivuston kautta.

vikinglaina kokemuksia

Lainahakemus on lyhyt ja nopeasti täytettävissä, ja sen pystyy täyttämään nopeasti ensimmäistä kertaa lainaa hakevakin. Kaikki on opastettu hyvin, ja itse hakuprosessi on hyvin sujuva ja hyvin suunniteltu.

Kun hakemus on jätetty, saat päätöksen lainan myöntämisestä myös minuuteissa ja hyvin nopeasti. Voit sen jälkeen hyväksyä tarjouksen digitaalisesti ja rahat siirretään sinulle pankkitilillesi saman tien päiväsaikaan, tai seuraavana aamuna klo 7:00.​

Kaiken kaikkiaan lainaa on helppo hakea, ja sen myös saa useimmissa tapauksissa todella nopeasti käyttöönsä.​

Vikinglaina kokemuksia

Vikinglaina kokemukset netissä ovat hyvin samanlaisia kuin tämän yrityksen muilla palveluilla.

Kaikki toimii sovitulla tavalla, rahat tulevat nopeasti ja sivuston takana on eräs luotettavimmista firmoista mitä mahdollista.

Negatiivista palautetta tulee kuitenkin hieman kallista lainoista, sekä lyhyestä maksuajasta. Osa lainaajista on ollut myös hieman pettynyt saamiin lainatarjouksiin, joíssa on tarjottu vähemmän lainaa kuin olisi haluttu.

Keskimäärin Vikinglaina kokemukset ovat kuitenkin positiiviset, ja ongelmia ei ole ollut palvelun toiminnan kanssa.​

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vikinglaina Pikavippi
Author Rating
31star1star1stargraygray

Leave a Comment: