uudet pikavipit

Uusi Pikavippi Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat (2020)

Jos olet joutunut tilapäiseen rahanpuutteeseen uudet pikavipit voivat auttaa sinua selviämään tilanteesta. Mutta mistä oikein löydät uudet pikavipit jotka sopivat sinulle? Tähän artikkeliin olemme keränneet tietoa juuri tästä ja siitä miten pikalainat yleensä toimivat.

Mitä uudet pikavipit ovat?

Pikavippi eli pikalaina on lyhytkestoinen pieni laina jonka summa voi olla 100 – 1000 euroa. Jos kyseessä ovat uudet pikavipit, eli jos et ole aikaisemmin lainannut pikavippi yritykseltä jolta haluat ottaa pikavipin et kuitenkaan voi yleensä lainata 1000 euroa vaan ainoastaan pienempiä summia koska useimmat pikavippi yritykset myöntävät ainoastaan isompia lainoja niille asiakkaille jotka ovat jo aikaisemmin lainanneet heiltä ja maksaneet pikavippinsä takaisin.

Joten pienet lainasummat ovat yksi tärkeä seikka joka erottaa pikavipit muista lainoista. Toinen tärkeä seikka on että uudet pikavipit on maksettava takaisin suhteellisen nopeasti. Pikalainan takaisin maksu aika on nimittäin yleensä ainoastaan 14 – 30 päivää.

Molemmat nämä asiat on tärkeää pitää mielessä jos harkitset pikavipin hankkimista.
Kun haet pikavippiä lainanantaja tekee aina luottotiedustelun ja jos et omaa hyviä luottotietoja et yleensä voi saada pikavippejä. Sinun on myös oltava Suomen kansalainen ja täysi ikäinen saadaksesi lainan ja sinulla on myös oltava jonkinlainen säännöllinen tulo jolla pystyt maksamaan lainan takaisin.

Miten hankit uudet pikavipit?

Helpoiten löydät sopivia pikavippi yrityksiä hakukoneiden avulla. Voit myös käyttää niin sanottuja vippi vertailu sivuja jotka paitsi listaavat eri uudet pikavipit ja myös vanhat ja tunnetut pikavipit myös vertailevat niiden hintoja toisiinsa. Tämä on käytännöllistä koska eri pikavippien hinnan eroavat toistaan melko paljon.

Mitä sinun tulee pitää mielessä kun hankit uudet pikavipit?

Lue aina pikavipin ehdot tarkasti ennen kuin haet lainaa jotta tietäisit miten laina, sen takaisinmaksu ja kaikki muu siihen liittyvä toimii ja mitä maksuja sinun on lainasta maksettava.

Älä koskaan lainaa enemmän pikavippinä kuin mitä sinulla on varaa ja mahdollisuus maksaa takaisin sovitun takaisin maksu suunnitelman mukaisesti.

Pikalainat Uudet

Pikavipit ovat erittäin suosittu lainamuoto Suomessa juuri nyt ja siksi uusia pikavippiyrityksiä avataan koko ajan lisää. Monet miettivät kuitenkin ovatko kaikki uudet pikavipit ja niitä tarjoavat yritykset luotettavia. Siksi olemme tähän keränneet muutamia vinkkejä joiden avulla sinun on helpompi päätellä ovatko uudet pikavipit jotka olet löytäneet hyviä vai ei.

Etsi tietoa yrityksestä netin pikavippisivuilta

Nämä pikavippioppaat sisältävät nimittäin usein todella päivitettyä ja ajankohtaista tietoa myös uusista yrityksistä. Joten netin suurimmilla pikavippisivuilla vieraileminen kannattaa aina!

Etsi tietoa yrityksestä hakukoneiden avulla

Myös netin hakukoneet voivat auttaa. Kirjoita yksinkertaisesti hakukoneeseen yrityksen tai palvelun nimi ja katso mitä sanottavaa muilla on yrityksestä tai palvelusta. Näin huomaat nopeasti ovatko muut lainanneet yritykseltä vai ei.

Miksi ottaa uusi lainapalvelu käyttöön?

Useimmat suosivat tietysti tunnetusti turvallisia ja hyvämaineisia pikavippisivuja ja voivat siksi ihmetellä miksi joku edes harkitsisi uuden lainapaikan käyttämistä. Vastaus tähän on että uudet pikavipit ovat yleensä helpompia saada ja uudet pikavipit houkuttelevat siksi monia jotka eivät saa muualta pikavippejä.

Tavallisin syy siihen ettei henkilö saa pikavippiä on että hän on joutunut pikavippiyrityksen sulkulistalle, tavallisesti maksamattoman vipin tai useamman vipin vuoksi. Syy voi myös olla luottotietojen menetys.

Jos syy siihen että uudet pikavipit kiinnostavat on että olet menettänyt luottotietosi, myöskään uudet pikavipit eivät tule myöntämään sinulle vippiä. Toisaalta jos syy on sulkulistalla olo niin uudet pikavipit uusilta yrityksiltä voivat olla mahdollisia.

Uusimmat pikavipit

Monet uudet pikavippiyritykset ovat kuitenkin samojen henkilöiden pyörittämiä kuin vanhat pikavippisivut. On siksi mahdollista että he esim. jakavat sulkulistoja keskenään. Jos uudet pikavipit kiinnostavat lähinnä sulkulistalla olemisen johdosta et tämän vuoksi voi olla ihan varma siitä että saat pikavippejä uusistakaan yrityksistä.

Muista aina

Älä koskaan ota pikavippiä lukematta vipin ehtoja. Ehdoista löydät nimittäin kaikki tarvitsemasi tiedot siitä koska vippi on maksettava takaisin, mikä sen hinta on ja miten maksat sen takaisin. Hoida aina takaisinmaksu jotta välttäisit uudelle sulkulistalle joutumista.

Leave a Comment: