Tietoa Meistä

Ajatus pikavippi18vuotiaalle.fi sivustosta lähti liikkelle oikeastaan vahingossa, kun huomasimme pikavippejä tarkastellessa, kuinka vaikea oli löytää vippifirmaa, joka olisi tarjonnut lainaa myös 18-vuotiaille.

Edellinen kokemuksemme pikavipeistä oli vuodelta 2010, jolloin säännönmukaisesti jokapaikasta oli mahdollista saada vippiä, kunhan oli täysi-ikäinen eli yli 18v.

No nyt 2017 tilanne on aivan erilainen, ja havaintomme mukaan yleisin ikäraja olisi nykyään 20v. Ja suurempi osa sivuista vaatii tätäkin suurempaa ikää, ja selvästi harvemmassa se on tätä alhaisempi.

Senpä takia olemmekin tälle sivulle keränneet tietoa kaikista löytämistämme 18-vuotiaiden pikavipeistä ja muista lainoista. Mahdollista on, että kaikkia emme ole löytänneet, mutta uskomme että ainakin ne tunnetut ja parhaat pikavipit löytyvät kyllä meidän vertailustamme.

Emme ole läheisessä yhteistyössä kenenkään lainaajan kanssa, vaan tarkoituksenamme on pysyä mahdollisimman puoluettomana. Mahdollista kuitenkin on, että joskus olemme väärässä tai esimerkiksi omistajanvaihdoksen takia jonkin paikan profiili muuttuu äkkiä nopeasti.

Hakemalla pikavipin sivujemme kautta saamme pienen proviikan lainoistasi, mutta teemme parhaamme että se ei vaikuta meidän vertailuumme ja arvosteluihimme.​