pikalaina 6kk

Pikalaina 6kk

6 kuukauden pikalainat ovat monesti eräitä kaikkein suosituimpia, sillä tämä maksuaika antaa mahdollisuuden ottaa hieman suurempaakin lainaa, ilman että sitä pitäisi kuitenkin maksaa takaisin kauhean nopeasti tai kiirellä. Lisäksi kun maksuaikaa on 6kk, ei lainan korot tee vielä niin isoa lovea lompakkoon kuin pitkillä, monen vuoden takaisinmaksuajoilla.

Suuri osa firmoista tarjoaa lainalle maksuajaksi ainakin 6 kuukautta. Osa perinteisistä pikavipeistä vaatii vielä tätä nopeampaa takaisinmaksua, ja toisaalta osa suuremmista kulutusluotoista voi vaatia vähintään 1 vuoden maksuaikaa. Keskimäärin kuitenkin 6 kk maksuaika on hyvin tavallinen ainakin vaihtoehtoja, joten niiden löytäminen yleensä ei ole kauhean haastavaa. Ongelmia voi tulla lähinnä, kun halutaan pienempiä pikalainoja tälläisellä maksuajalla.​

Paras pikalaina 6kk maksuajalla

Suurin haaste tulee yleensä, kun halutaan pienempiä, noin parin sadan euron pikalainoja 6 kuukauden maksuajalla. Keskimäärin mitä pienempi laina halutaan, sitä nopeammin se yleensä on myös maksettava pois.

Toinen ääripää on sitten taas suuret, useamman tuhannen euron vipit, joissa joskus täytyy laina-ajaksi ottaa vähintään 1 vuosi. Yleensä kuitenkin on mahdollista saada 6 kuukauden maksuajalla lainaa myös suurempia summia, kun valitsee firman oikein.

Etsit sitten suurempaa tai pienempää pikalainaa, tässä suosituksia firmoista, jotka tarjoavat etsimääsi 6kk takaisinmaksuaikaa näille lainoille.

Miksi juuri 6 kuukautta?

Tiedän että moni teistä lukijoista on ottanut tämän ajan vain ohjeeksi, ja teille ei ole aivan niin tarkkaa pitääkö se laina maksaa takaisin juuri tässä ajassa. Moni saattaa etsiäkkin vain pikavippejä pidemmillä maksuajoilla, ja 6 kuukautta oli numero joka päähän tuli ekana.

Jos maksuajan ei tarvitse olla juuri tämä 6kk, kannattaa lukea myös artikkelimme, jossa käsittelemme lainoja joihin saa pidempiä maksuaikoja kuin normaalisti. Lisäksi erityisesti joustoluottoja käyttäen on mahdollista saada lainoihinsa lähes minkä tahansa maksuajan, joskin ongelmia voi kuitenkin tulla jos lainasummat ovat hyvin pieniä.

Lainatessa kuitenkin netin kautta on mahdollista saada lähes minkäpituinen laina-aika tai lainasumma, kunhan löytää omiin tarpeisiin sopivan pikalainan. Tämän takia lainojen vertailuttaminen ja vertailu on niin tärkeää, ja se on myös se syy, miksi tämän sivuston olemme luoneet.

Lainojen vertailun ei tarvitse olla niin vaikeaa, se on sivustollamme tarkoituksena.​

Leave a Comment: