omalaina.fi

Omalaina.fi – Kilpailuta lainasi 50000 euroon asti

Omalaina.fi on eräs suomalaisille lainoja helpostin netin kautta vertailevista sivustoista, jonka kautta on helppo kilpailuttaa lainat juuri omilla tiedoilla. Se miten se eroaa monista muista vastaavista palveluista on siten, että se kutsuu myös 18-vuotiaat lainaajat kilpailuttamaan lainansa palvelun kautta.

Omalaina.fi lainat

Omalaina ei siis itse toimi lainaajana, vaan se vain välittää hakemuksesi suoraan yli 15 eri rahoituslaitokselle ja lainaajalle. Palvelun avulla onkin yhdellä hakemuksella helppo saada lukuisia tarjouksia lainasta, ja nähdä mistä sen saisi halvimmalla tai parhaimmilla ehdoilla.

Lisäksi palvelun kautta on mahdollista myös yhdistää vanhoja lainoja yhden lainan alle, jolloin yleensä lainan saa halvemalla, eikä tarvitse enään maksaa laskuja useammalle eri lainaajalle. Tämä onkin hyvä idea, jos vanhoja lainoja löytyy jo ennestään. Tämän saa tehtyä laittamalla rasti ruutuun kohtaan jossa kysytään haluatko yhdistää lainoja.

Se millaista lainaa tulet saamaan riippuu paljon keneltä lainan lopulta otat. Lainaa voit kuitenkin hakea aina 100 eurosta jopa 50000 € asti. Kuitenkin hyvä on varautua, että aina et tule saamaan tarjouksia haluamaasi määrään asti.

Maksuaikaa voi myös hakea 1 - 10 vuotta. Toisaalta joskus voit saada tarjouksia suuremmille lainoille, jossa maksuaikaa on yli 10 vuotta. Tässäkin tapauksessa lainatarjouksissa voidaan tarjota hieman eri aikoja kuin mitä itse olisit toivonut.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen, rupeat saamaan lainatarjouksia saman tien. Voit hyväksyä joko heti saamasi tarjouksen, jolloin rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa. Toinen vaihtoehto on odotella muiden tarjousten tulemista, jolloin on mahdollista saada lainaa edullisemmin tai paremmilla ehdoilla.

Jos sinulla ei ole kiire, kannattaa kaikki tarjoukset ottaa vastaan. Kuitenkin monesti ne ensimmäisetkin tarjoukset ovat ihan hyviä, joten jos haluat lainaa heti, voit hyväksyä nekin hyvillä mielin.​

Vaikka voit kilpailuttaa lainojasi 18-vuotiaana, työttömänä tai eläkkeellä olessasi, voi se kuitenkin rajoittaa lainanantajien määrää. Koska vertailu ei kuitenkaan maksa mitään, tai sido sinua mihinkään, ei siitä koskaan ole haittaa.

Kyllä, Omalaina.fi sivuston vertailu ei maksa sinulle mitään, eikä se sido sinua hyväksymään mitään saamaasi tarjousta. Palvelua voikin käyttää ilman stressiä tai pelkoa huonoista tarjouksista. Jos tarjoukset eivät innosta, jätä ne käyttämättä ja mene muualle tai jää odottelemaan parempia aikoja.

Omalainan käytöstä ei siis olekkaan mitään haittaa, muuta kuin että jos odottaa kaikkien lainatarjousten saapumista, voi kestää hieman kauemmin kuin jos hakisi vippiä suoraan joltakin rahoituslaitokselta. Vertailemalla voit kuitenkin säästää selvää rahaa lainassasi, ja se on helppo tapa tietää, millä ehdoilla juuri sinulle luottoa tai lainaa tarjottaisiin.​

Kuinka vertailu toimii

Vertailu toimii hyvin samalla tavalla kuin jos hakisit lainaa suoraa joltakin firmalta. Täytätkin hyvin samanlaisen hakemuksen, ja ero tulee vasta kun hakemus on jätetty sisään.

Sen jälkeen alat saada lainatarjouksia, joista ensimmäiset tulevat heti, ja lisää tulee pitkin päivää sähköpostiisi.

Mikäli jokin tarjous on mieleesi, hoidat sen jälkeen sopimukset ja asiat tämän lainaajan kanssa. Sen jälkeen Omalaina jää taakse, ja kontaktit tapahtuvat lainaajafirman kanssa.

Omalaina.fi kokemuksia​

Totta puhuen, ihmisillä harvemmin on pahemmin kommentoitavaa kokemuksista tälläisissä lainavertailussa, koska he ovat hyvin vähän loppujen lopuksi tekemisissä näiden palveluiden kanssa.

Kun hakemus on jätetty, hoituu loppu kommunikaatio lähinnä lainaajien kanssa, ja itse Omalainan kanssa yleensä ei olla yhtään yhteydessä, ellei haluta apua asiakaspalvelusta. Koska palvelu ei myös sido sinua mihinkään, ei siitä ole mitään haittaakaan, josta voisi syntyä oikein negatiivisia kokemuksia.

Omalaina.fi toimii, ja sen avulla on helppo kilpailuttaa tulevia lainojaan, tai yhdistää vanhoja lainoja. Se millaisia tarjouksia tulet saamaan, riippuu kuitenkin vahvasti tilanteestasi, ja siitä mitä mieltä rahoituslaitokset ja pankit siitä ovat.​

Summary
Review Date

Leave a Comment: