limiitti.fi

Limiitti.fi – Lainaa 100 – 2000 € Nopeasti Netistä

Limiitti.fi on eräs vielä täysin suomalaisten omistuksissa olevista suuremmista pikavippiyrityksistä. Sen omistaa vieläkin Turusta lähtöisin oleva Tact Finance Oy.

Kuten monet pikavippifirmoista, on Limiitti.fi siirtynyt enemmän tarjoamaan joustoluottoja.

Pienempiä lainoja hakeville houkuttelevana tarjouksena Limiitti tarjoaa ensimmäistä nostoa luottotililtä täysin ilman kuluja 300 euroon asti.

Limiiti.fi laina​

Limiitti.fi tarjoaa lainaa, jota se kutsuu lainalimiitiksi. Käytännösse se on ominaisuuksiltaan joustoluotto.

Uudet asiakkaat voivat saada luottoa 2000 euroon asti, ja aikaisemmin asiansa hyvin hoitaneet asiakkaat voivat saada jatkossa tililuottoa jopa 3000 €.

Kun tililuotto on avattu, voit tehdä omaan tahtiin nostoja siitä aina luottorajaan asti netistä tai kännykällä helposti ja nopeasti. Rahat tulevat myös käyttöösi tilille kellon ympäri todella nopeasti.

Joustoluoton hintaa on hieman vaikea arvioida, sillä se muodostuu useammasta osasta, ja Limiitin lainalaskurissa olisi vielä hieman parannettavan varaa.

Hintaan kuuluu aina nostopalkkio, alk. 5,0 % + 9,90€​ sekä sitten itse luoton korko. Todellinen vuosikorko vaihtelee lainan ja hakijan mukaan väliltä 50 - 130 %.

Hinta voi siis olla kohtuullinen, tai jos nostoja tehdään usein ja pienissä erissä, voi kokonaiskustannukset ovat korkeatkin.

Mitä suurempia nostoja kerralla tekeekin, sitä edullisemmaksi kustannukset keskimäärin tulevat.

Kun kyseessä on joustoluotto, ei virallista maksuaikaa sovita lainaa hakiessa. Sen sijaan minimissään on maksettava joka kuukausi joko 20 % jäljellä olevasta lainasta, tai 50 €. Toisaalta minimi ei myöskään koskaan ole yli 150 € kuukaudessa.​

Ilmainen ensilaina​

Uusille asiakkaille Limiitti tarjoaa ensimmäisen noston luottotililtä 300 € saakka ilman nostokuluja.

Jos oletkin uusi asiakas, kannattaa joka tapauksessa nostaa ensimmäisellä kertaa enimmillään 300 euroa. Näin saat kuitenkin säästettyä noin 35 € lainan kuluissa.​

Tämä ensimmäinen nosto pitää maksaa takaisin 30 päivän sisällä. Muuten siihen sisällytetään normaalit kustannukset.

Tämä on ihan hyvä tarjous, mutta kaikille se ei tilanteesta riippuen kovin hyvin sovi. Jos kuitenkin mahdollista, kannattaa se hyödyntää.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen käy helposti limiitti.fi sivuston kautta, ja sen täyttämiseen ei kovin kauaa aikaa kulu.

limiitti kokemuksia

Ensin kerrot hakemuksessa muutamia tietoja itsestäsi ja tulotilanteestasi. Sen jälkeen voit lähettää tositteena kuvan palkkakuitistasi, tai hoitaa asian Instator palvelun kautta.​

Instatorin kautta onkin mahdollista saada lainapäätöksen saman tien, ja rahatkin siirretään sitten saman tien tilillesi. Tätä tietä rahaa voikin saada melkein heti käyttöönsä.

Limiitin lainoja voi hakea kaikki suomenkansalaiset, jotka ovat yli 18 vuotiaita ja omaavat ehjät luottotiedot. Ilman luottotietoja lainaa ei voi saada.​

Lainaa haetaan myös aina ilman takaajia tai vakuuksia.​

Limitti.fi kokemuksia

Joillakin asiakkailla on ollut hieman huonompia kokemuksia. Nämä ovat liittyneet lähinnä hitauteen saada rahat tililleen, varsinkin yöaikaan.

Toisilla taas lainat ovat tulleet melko kalliiksi, joka onkin mahdollista varsinkin jos tehdään pienempiä nostoja usein.

Muuten kuitenkin keskimäärin kaikki on toiminut ihmisillä hyvin, ja Limiitin käyttäjät ovat keskimäärin olleet melko tyytyväisiä palvelun tarjontaan ja toimintaan.​

Leave a Comment: