Lainasto

Lainasto Kokemuksia – 100 – 5000 € Lainaa Nopeasti

Lainastolla on ehkä paras valikoima erilaisia lainoja 18 vuotiaille, mitä Suomessa on tarjolla.

Lainaston kautta on mahdollista hakea niin pikalainaa, joustoluottoa kuin kulutusluottoa. Kaikki saman katon alta.​

Halusitpa siis lähes minkälaista lainaa tahansa, Lainasto Oy tarjoaa sitä juuri sinulle kohtullisin kustannuksin.

Lainaston lainat ja vipit​

Lainasto lainat

Lainasto tarjoaa siis kolmea erilaista lainavaihtoehtoa, jonka suurin ero on niiden suurudessa.

Lainasto pikalaina​

Lainaston pikalaina on pienin heidän tarjoamansa laina, ja se toimii kuin tavalliset ja tutut pikavipit.

Pikalainaa voi hakea koska tahansa sivujen kautta, ja sen saaminen on helpompaa kuin muiden lainavaihtoehtojen. Nimittäin se on ainoa vaihtoehto, jossa ei tarvitse lähettää erillistä tulotositetta, vaan sen voi saada kunhan luottotiedot ovat kunnossa.

Pikalainan suuruus voi olla 100 - 400 euroa. Maksuaika niillä on pitkä, aina tasan 12 kuukautta. Se maksetaankin takaisin 6 erässä, aina 2 kuukauden välein.

Lainaston joustoluotto​

Joustoluotto on Lainaston suosituin lainavaihtoehto, jota voi saada 100 - 3000 € nopeasti ja helposti.

Kun haet joustoluottoa, avataan sinulle oma luottotili, josta voit sitten tehdä nostoja aivan koska tahansa itse haluatkin. Mahdollista on myös saada rahaa yöaikaan.​

Luottotili avataan aina vähintään 2000€ saakka, mutta nostoja ei tarvitse tehdä jos ei halua. Jos kuitenkin noston tekee, miniminosto on 100€.​

Tämä josustoluotto ei ole aivan niin joustava kuin jotkut muut joustoluotot. Kuukausierä on aina vähintään 50 €, mutta ei koskaan enempää kuin 220€.

Lyhennykset maksetaan kuitenkin tasaerälyhennyksinä 3 - 34 kuukauden sisällä.

Hinnoiltaan tämä luotto on hieman tyyris, ja sen todellinen vuosikorko nousee helposti hieman yli 100 %. Syynä on 14 % nostokulu, joka tekee nostoista melko kalliit.

Kuitenkin tämä on eräs ainoista 18-vuotiaille tarjolla olevista joustoluotoista, joten ei ole mitenkään suuri ihme, että se on hieman kalliimpi.

Lainasto kulutusluotto​

Edellisten lisäksi Lainasto tarjoaa myös kulutusluottoa suuremmilla lainoilla. Lainan suuruus pitää olla vähintään 2000 €, jotta kulutusluottoa voi hakea. Enimillään se voi olla 5000 euroa.

Kulutusluoton maksuaika on vähintään 12 kk, mutta enintään 3 vuotta.

Todellinen vuosikorko pyörii siellä 60 - 70 % välillä, joten tämä on halvempi luotto kuin joustoluotto joka on tarjolla.

Vertailtuna muihin kilpailijoihin, voidaan tätä hintaa pitää kohtuullisena, ja melko edullisena jos lainaajana on 18v lainaaja.​

Kaiken kaikkiaan Lainasto on eräs parhaista lainapaikoista 18-vuotiaille, mutta sen tarjonta on hyvin pätevä myös tätä vanhemmillekkin.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Lainaston kaikki lainat ovat vakuudettomia, eikä se koskaan pyydä takaajia tai vakuuksia.

Toinen asia mihin se on panostanut on nopeus, sillä lainahakemukset käsitellään Lainastolla nopeasti, ja rahat voi saada tilille jo vartin sisällä.

Hakemuksen täyttö on myös yksinkertaista, ja se onnistuu suurelta osalta jo noin 10 minuutissa. Jos haet muuta kuin pikalainaa, tarvitsee sinun lähettää hakemuksen lopuksi todiste tuloistasi Lainastolle. Tositteen voi lähettää kuitenkin vaikka Whatsapp -viestillä, joten se käy helposti ja vaivattomasti.​

Lainasto Kokemuksia

Lainasto on tarjonnut lainoja suomalaisille jo monen vuoden ajan, ja kokemuksia onkin kertynyt jo aika paljon, kiitos suuren suosion mitä tämä palvelu on nauttinut.

Kokemusten perusteella asiat sujuvat yleensä suunnittelusti Lainaston kanssa, ja kaikki ns. pelaa.

Kuitenkin miinusta se saa hieman vaikeasti hahmotettavasti hinnoittelusta, ja ehkä yhden huonoimmista lainalaskureista joka sillä on sivuillaan.

Nämä tekevät lainan kokonaiskustannusten arvioinnista turhan vaikeaa. Laskimen kanssa se onnistuu kuitenkin hyvin.

Muuten Lainasto tarjoaa paljon erilaisia lainoja lähes kaikille, jonka takia se onkin listamme ykköspaikka 18-vuotiaiille lainaajille 2017.​

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lainasto Oy Lainat ja Vipit
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment: