kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen

On monia syitä miksi useampi kulutusluotto olisi järkevää yhdistää yhden alle. Varsinkin kun tämä tapahtuu nykyään niin helposti netin kautta, hyödyntäen joitakin tarjolla olevia lainojenvertailupalveluita.

Sen takia koimmekin tämän prosessin ansaitsevan oman artikkelinsa, sillä haluamme tehdä tämän mahdollisimman helpoksi myös heille, jotka eivät sitä ole vielä tehneet. Mikäli syynä on ollut epätieto siitä miten se onnistuu, kannattaa tämä artikkeli lukea ehdottomasti tarkkaan.

Kuinka kulutusluottojen yhdistäminen on mahdollista helposti ja nopeasti

Lainojen yhdistäminen tapahtuu lähes aina siten, että löydetään suostuva osapuoli, joka maksaa puolestasi lainasi heille, keille olet ollut velkaa, jonka jälkeen sitten maksat tätä summaa tälle uudelle velkojallesi.

Tämä on mahdollista tehdä myös pankin kautta, mutta moni huomaa että ei ole monesti niin helppoa saada pankkia suostumaan tälläiseen järjestelyyn. Jos se kuitenkin onnistuu, on se yleensä edullisin tapa yhdistää lainoja.

Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, kuten monesti on tilanne, ei se vielä tarkoita ettäkö tilanne olisi mitenkään mahdoton. Nimittäin moni pankeista kielteisein uutisen saanut lainaaja on onnistunut yhdistämään kulutusluottonsa netin kautta. Ja kätevimmin tämä onnistuu netin lainavertailuja käyttämällä.​

Yhdistä luotot vertailun avulla​

Netissä toimii muutamia lainoja sinun puolestasi kilpailuttavia tahoja. Niiden avulla voit yhden hakemuksen täytöllä saada lainatarjouksia jopa yli 20 eri rahoituslaitokselta!

Lähes aina näistä löytyy seuraavanlainen rustitettava kohta, jonka avulla voi kerätä tarjouksia samalla myös tilanteeseen, jossa halutaan yhdistää kulutusluottoja yhden lainan alle.​

luottojen yhdstäminen

Kuva sivuilta lainaa24.fi

Kun laitat tähän kohtaan rastin ruutuun, ja sitten täytät hakemuksen, saat yleensä monta tarjousta tahoilta, jotka ovat valmiita yhdistämään lainasi yhden alle. Tällöin he maksavat vanhat lainasi pois, ja sen jälkeen maksat sitten vain heille lainaa sovitulla tavalla.

Miksi yhdistää kulutusluotot yhden alle?​

Miksi ihmisiä sitten kiinnostaa kulutusluottojen yhdistäminen? Sille voi olla useita selittäviä tekijöitä joista merkittävimmät ovat yleensä säästöjen saaminen kustannuksissa ja maksamisen helpottaminen.

Lähtökohtaisesti yhdistämällä kulutusluottonsa, varsinkin jos seassa on kalliita ja korkeakorkoisia luottoja, säästää samalla niiden kustannuksissa, monesti jopa merkittävästi.

Keskimäärin mitä enemmän lainaa ottaa, sitä vähemmän korkoa ja muita kustannuksia siitä veloitetaan. Jo tämän takia on yleensä halvempi omata iso laina tietyltä taholta, kuin monia pienempiä useilta lainaajilta.

Toinen syy miksi yhdistäminen monesti johtaa halvempiin kustannuksiin liittyy siihen, että se tehdään yleensä osana kilpailutusta. Moni on ottanut joskus lainaa firmoista, jotka eivät ole sieltä halvimmasta päästä. Tämän erheen voi korjata kilpailuttamalla yhdistystarjoukset, ja saada lainan korko samalla alhaisemmaksi.

Kun lainaa tarvitsee maksaa vain yhdelle taholle, tekee se maksujen tekemisestä myös paljon helpompaa. Sinun tarvitsee muistaa vain yksi lasku keskimäärin kuukaudessa, ja milloin se tapahtuu.

Vertaa tätä tilanteeseen, jossa sinun pitäisi maksaa 5​ erillistä laskua joka kuukausi, omille tileilleen, vaihtelevin summin ja pahimmilaan vielä 5 erillisenä eräpäivänä joka kuukausi. Siinä menee helposti summat ja päivät sekaisin, joka voi pahimmilaan johtaa ylimääräisiin kuluihin myöhästymismaksuina ja muina rangaistusmaksuina.

Ja vaikka se ei tulisi kalliiksi, tulee siitä aivan turhaa stressiä ja päänvaivaa. Tämän takia kannatavampaa onkin yhdistää nämä kaikki yhdeksi luotoksi, ja tehdä asiasta itselle helpompaa, varsinkin kun se ei vie edes kauaa aikaa.

Mikäli sinua vielä kiinnostaa kulutusluottojen yhdistäminen, kannattaa katsastaa seuraavat tätä mahdollisuutta tarjoavat tahot ja heidän lainavertailutuspalvelunsa. Se ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten pyytäminen edes sido sinua ottamaan niistä mitään vastaan. Riskiä ei siis sinulle ole, ja hakemuksen täyttö ei yleensä vie yli 15 minuuttia, monesti reilusti vähemmänkin.​

Kilpailuta siis lainasi jo tänään, ilman kustannuksia ja riskiä jonkin näistä avulla.​

Leave a Comment: