Joustoluotto Heti 2017

Miksi joustoluotoista on tullut niin suosittuja viimeisten parin vuoden aikana? Mikä mahtaa olla se syy, että kulutusluottojen tai pikavippien sijasta ihmiset mielummin monesti hakevat tälläistä luottoa?

Tämä artikkeli on luoto kertomaan kaikki tarpeellinen joustoluotoista, ja kertomaan mistä löytyvät tämän hetken parhaat joustoluotot niin 18 vuotiaille kuin hieman vanhemmillekkin.

joustoluotto heti

Mitä ovat joustoluotot

Varmaan paras tapa aloittaa kertominen joustoluotoista on katsoa, mitä ne oikein ovat. Miten joustoluotto eroaa tarjolla olevista lukuisista eri lainoista ja muista luotoista?

Joustoluotolle ei ole olemassa mitään virallista määritelmää, mutta yleensä joustoluotot tarkoittavat luottoja, jotka saa maksaa takaisin siinä ajassa kun haluaa, ilman erillistä sopimista. Toinen puoli taas on se, että joustoluottoa voi yleensä nostaa käyttöönsä 24h päivässä, jonka takia puhutaankin joustoluotoista 24h.

Ensimmäinen asia, eli vapaa maksuaikataulu tarkoittaa sitä, että lainan saa maksaa takaisin oman aikataulun mukaisesti. Esimerkiksi kulutusluotoissa ja pikavipeissä sovitaan aina lainaa hakiessa, että tämä laina maksetaan takaisin siinä ja siinä ajassa. Joustoluottojen kanssa näin ei yleensä tehdä.

Sen sijaan luotolla on jokin minimisumma mitä pitää maksaa takaisin, yleensä lainan kustannukset, ja muuten saa sitten itse valita, maksaako enemmän takaisin tässä kuussa vaiko sitten vaikka seuraavassa.

Osassa joustoluotoissa on tavallaan myös mahdollisuus jopa olla koskaan maksamatta itse lainaa, sillä miniminä lainasta tarvitsee maksaa joka kuukausi ainoastaan sen korkokustannukset. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa näin toimiva, vaan myös joustoluotot kannattaa maksaa takaissin niin nopeasti kuin vain pystyy.

Niiden kanssa ei kuitenkaan tule samanlaista stressiä maksuerien kanssa, kuin voi tulla muiden luottojen kanssa, jonka takia ne sopivat erityisen hyvin jos tulot ovat vaihtelevat, tai menot vaihtelevat voimakkaasti kuukausien välillä. Joustoluotto tarjoaakin nimensä mukaisesti joustoa.

Toinen hyvä joustoluottojen puoli on sitten se, että niiltä saa tehdä nostoja yleensä vaikka keskellä yötä, eli 24/7. Vaikka pikavippejä ei saa maksaa tileille 24h, sama vaatimus ei päde luotoille, kuten joustoluotolle. Tämän takia ne ovatkin toimiva väline, kun halutaan lainaa juuri yöaikaan.

Joustoluottoja on ilmaantunu markkinoille aika paljon viimeisten vuosien aikana. Eiköhän ole aika katsoa, mitkä ovat tämän hetken parhaat joustoluotot 2017!

Miksi ottaa joustoluotto

1) Joustoluotolla saat kaikkein eniten joustoa maksuaikataulun suhteen, ja ne sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, jossa toisina kuukausina rahaa jää käteen enemmän kuin toisina.

2) Joustotilin hakeminen ei vielä maksa mitään. Luottotilin voi avata vaikka jo tänään, mutta tehdä nostoja sitten vaikka vasta vuoden päästä. Ja niin kauan kun et nostoja tee, et myöskään maksa mitään kuluja tai korkoja luottotilistäsi.

3) Joustoluoton voi saada ensilainaajana ilman kuluja tai korkoja. Tällä hetkellä seuraavat firmat tarjoavat uusille asiakkaille ilmaista joustoluoton nostoa jopa 1000€ saakka. Suomilimiitti, Eurolimiitti ja Limiitti.fi