Helposti Rahaa Netistä

Helposti Rahaa Netistä – Mutta mistä?

Luottotietojen menettäminen hankaloittaa elämää monella tavoin. Muun muassa luottotietojen menettäjällä voi olla erittäin vaikea saada lainaa jatkossa koska lainanantajat eivät yleensä halua myöntää lainaa ilman luottotietoja.

Monet jotka ovat menettäneet luottotietonsa haluaisivat varsinkin ottaa niin sanottuja pikavippejä koska tämä on erittäin hyvä ja nopea lainamuoto mutta jos olet jo kokeillut vipin ottamista luottotiedottomana olet jo varmasti huomannut ettei se aina käy. Vippi yritykset eivät nimittäin aina välttämättä halua antaa lainaa sinulle vaikka olisitkin jo maksanut velkasi pois koska luottotiedot ovat vieläkin poissa.

Mutta vippi ilman luottotietoja voi silti joissain tapauksissa olla mahdollista. Me kerromme miten!

Miten vippiyritykset tietävät luottotiedottomuudestasi?

Tämä selviää kun vippiyritys tekee luottotiedustelun. Monet vippiyritykset jakavat kuitenkin luottotiedosteluiden kustannukset jakamalla niin sanottuja sulkulistoja keskenään. Yritykset joutuvat nimittäin joka kerta kun he ottavat luottotiedustelun maksamaan tästä ja jotta heidän kustannuksensa koskien näitä tiedusteluita olisivat pienemmät he jakavat tietoja jo tuntemistaan luottotiedottomista henkilöistä keskenään.

Monet Suomessa toimivat vippiyritykset kuuluvat nimittäin jollain lailla yhteen vaikka sitä et ehkä kuluttajana tietäisikään ja tämän johdosta tällaisten tietojen jakaminen on heille helppoa.

Tämän vuoksi henkilö jolle ei ole myönnetty vippiä ei yleensä pysty saamaan muistakaan vippiyrityksistä pikalainaa, joten niiden hakeminen on useimmiten turhaa.

On kuitenkin olemassa eräs ryhmä pikavippi yrityksiä joilta voit saada vipin vaikka sinulla ei olisikaan luottotietoja ja se on uudet pikavippi yritykset joilla ei ole vielä näitä sulkulistoja ja tietoja. Vippi ilman luottotietoja tulee siksi aina hakea niin uudelta vippiyritykseltä kuin mahdollista.

Miten tiedät onko tietty pikavippi yritys uusi vai vanha?

Netistä löytyy useampikin lista jossa uudet pikavippi yritykset listataan koska monet ovat kiinnostuneita näistä.

Näistä listoista näkee nopeasti koska kyseinen pikavippi yritys on perustettu joten voit tämän vuoksi itse päätellä kuinka kauan kyseinen yritys on harjoittanut vippilainatoimintaa.

Lisää tietoa asiasta löydät myös pitkästä artikkelistamme koskien vippejä luottotiedottomille jos et pysty itse löytämään näitä listoja netistä esim. hakukoneiden avulla.

Leave a Comment: