eurovippi

Eurovippi – Lainaa 20 – 2250€

Eurovippi on alunperin suomalaisista juurista lähtenyt pikavippeihin erikoistunut lainaaja, joka on nykyään kuitenkin suuren globaalin lainoittajan, Fourfinance Global -yrityksen omistama.

Eurovipin vipit muistuttavat melko paljon perinteisiä pikavippejä, melko lyhyine maksuaikoineen ja hieman korkeampine kuluineen.

Isona etuna voidaan kuitenkin pitää sitä, että Eurovippi tarjoaa lainaa 18 vuotiaille, joten nuorille tämä firma voi olla eräs vaihtoehto kun rahaa pitää saada heti. Jos kuitenkin ikää on yli 20 vuotta, voit useasti saada vippiä hieman halvemmalla muualta.​

Eurovipin lainat

Eurovippi tarjoaa pikavippejä 20 eurosta aina 2250 euroon asti. Kuitenkin suurimmat vipit ovat varattu vain vanhoille asiakkaille, jotka ovat osoittaneet maksukykynsä maksamalla aikaisempia lainoja.

Lainaa voivat saada kaikki luottotietonsa omaavat Suomen kansalaiset, jotka ovat vähintään 18-vuoden ikäisiä.

Vippien maksuvaihtoehtoina ovat 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Valittavissa olevat vaihtoehdot riippuvat jonkin verran halutusta lainasummasta. Yleensä tarjolla on näistä 2 - 4 vaihtoehtoa. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä pidempää maksuaikaa on tarjolla.​

Vaikka maksuaikaa olisi yli kuukausi, eli 60 tai 90 päivää, maksetaan Eurovipin pikavipit kuitenkin takaisin aina yhdessä erässä kerralla. Niissä ei siis koskaan ole kuukausieriä. Erityisesti suurempien summien kanssa pitääkin siis olla tarkkana, että koko velka löytyy maksettavana eräpäivään mennessä.

Tämän takia Eurovippi ei sovikkaan kaikille, mutta jos on tulossa esimerkiksi suurempi rahamäärä parin kuukauden päästä, voi tälläinen ratkaisu olla aivan paras. Näin voi esimerkiksi olla ennen veronpalautusta.​

Eurovipin lainan kulut ja korot ovat hieman korkeammat kuin osalla kilpailijoista. Itse lainan korko on hyvin pieni, mutta suurimman kustannuksen tuottaa lainassa oleva nostokuluja, joka on tätä kirjoittaessa 30 %.​

Esimerkiksi 1000€ laina pisimmällä 90 päivän maksuajalla maksaisi 1422 €, josta nostokulun osuus olisi se 300€.

Korkokulun ero 14 ja 90 päivän välillä olisi noin 100€, joten selvästi suurin osa kustannuksista tulee nostokulusta, jota Eurovippi kutsuu välityspalkkioksi.

Tämän takia itse maksuajalla ei olekkaan niin suurta merkitystä hinnalle, jokaisen kuun lisätessä lainan hintaa noin 4 % lainasummasta. Jos laina on mahdollista maksaa nopeasti takaisin, kannattaa se tietenkin tehdä. Eurovipin tapauksessa sillä ei kuitenkaan ole niin merkittävää eroa lainan kokonaiskustannusten kohdalla kuin osassa firmoista.

Eurovippi lainan hakeminen

Eurovipin lainoja voi hakea helposti heidän kotisivuiltaan, osoitteesta Eurovippi.fi.

Eurovippi ottaa hakemuksia vastaan 24h päivässä, ja kaikki päivinä viikossa. Yöllä jätetty hakemus käsitellään yleensä yön aikana, mutta rahat saadaan lain takia laittaa tulemaan vasta aamulla kello 7:00 alkaen. Kuitenkin yleensä ne ovat sitten jo vartin sisällä käytössäsi.

Lainan hakeminen onkin hyvin helppoa, ja se onnistuu nopeasti lähes kaikilta. Myös rahat on mahdollista saada todella nopeasti, kunhan hakemus on jätetty päiväsaikaan.

Eurovippi kokemuksia

Eurovipin kokemukset ovat jakanatuneet, kuten niin monella muullakin lainafirmalla.

Monella kaikki on sujunut aivan mallikkaasti, mutta osa on valitellut että kommunikaatio Eurovipin kanssa on ollut takkuista ja hieman vaikeaa.​

Firma tämän sivuston takana on kuitenkin maailman suuriin pikavippien tarjoajiin kuuluva, joten luotettavuudesta tai rahan saamisesta ei tarvitse huolehtia. Ilmeisesti kuitenkin suomenkielinen asiakaspalvelu on hieman heikommin toteuttu, joten toivottavasti siihen saadaan parannusta lähiaikoina.

Eurovippi asiakaspalvelu & Yhteystiedot

Postiosoite: Pohjoisranta 4 H 97 00170, Helsinki

Lainahakemuksen voi jättää 24h puhelimitse numeroon ​0600 030 65 (1.98,-/min + mpm/pvm)

Samasta numerosta voi saada myös asiakaspalvelua arkisin klo 10 - 15 välisenä aikana.​

Ja sähköisesti apua voi pyytää lähettämällä viestin sivustojen kautta tästä osoitteesta.​

Leave a Comment: