Bluefinance

Bluefinance – Vippiä tai luottoa 100 – 2000€

Bluefinance on yksi suuremmista pikalainoja Suomessa tarjoavista suomalaisista yrityksistä. Se ei ehkä ole tavallisten ihmisten mielissä aivan yhtä tunnettu kuin muutamat enemmän mainontaan käyttävät yritykset, mutta sillä on kuitenkin laaja ja tyytyväinen asiakaskunta.

Bluefinance tarjoaa yli 18-vuotiaille suomalaisille niin pikavippejä kuin joustoluottoakin, aina 2000 € asti.​

Bluefinance Pikavippi

Bluefinancen ensimmäinen lainavaihtoehto on pikavippi, jota voi hakea 100 - 700 euroa. Kuten Lainaston vippi, tämäkin vippi annetaan kiinteällä 12 kk maksuajalla, ja se maksataan takaisin 6 erässä, 2 kuukauden välein.

Toisin kuin kuitenkin Lainastolla, Bluefinancelta on mahdollista saada ensimmäinen pikavippi 300 € asti ilman mitään kuluja tai korkoja.​

Tämä pikavippi on todellakin täysin ilmainen pikavippi, mutta maksuaikaa sille voi saada vain 14 päivää. Jos kuitenkin tälläinen ilmainen vippi kiinnostaa, etkä ole ennen Bluefinancelta lainaa nostanut, kannattaa tämä tarjous hyödyntää heti miten.

Osa voi kuitenkin mielummin ottaa vipin 12 kk maksuajalla, jolloin siitä maksetaan normaalit kulut.

Normaalit pikavipin kulut ovat seuraavat:​

Tilinavaus0 €
Toimituspalkkio15 %
Nimelliskorko30 %
Laskutuskulu0 €
Vuosimaksu0 €

Vipin hinnat ovat hyvin kohtuulliset, ja melko edulliset kun kyseessä on 18 vuotiaille tarjottava pikavippi.

Bluefinance joustoluotto

Bluefinancelta voi myös hakea luottotiliä 2000 € luottorajaan asti.

Vaikka sen mainostetaan olevan joustoluotto, on se enemmän kulutusluottomainen. Maksuaikaa ei kovin paljon ole tarjolla, ja joustavuuskin on heikompi kuin joissakin muissa joustoluotoissa.

Avatut luottotilit ovat aina 2000 euroon asti, mutta nostoja saa tietenkin tehdä pienimissä erissä. Kustannuksia laskutetaan vain nostetusta lainasta.

Maksuaikaa luotolle voi saada 3 - 34 kuukautta. Laina on siinä mielessä joustoluotto, että kunhan minimimaksut maksetaan joka kuukausi, sen jälkeen sitä saa maksaa omaan tahtiin kuukausi kerrallaan.

Osamaksuilla maksettaessa pitää maksaa vähintään 200 € tai 20 % lainatusta summasta per kuukausi.​

Lainan hintoihin tulee 8 % kuukausikorko ja 15 % nostopalkkio. Hinta on siis selvästi korkeampi kuin pikavipissä, ja kalliimpi kuin muualta on tarjolla.

Bluefinancen tarjoamista lainoista sen pikalaina on selvästi edullisempi ja houkuttelevampi tarjous.​

Lainan hakeminen

Bluefinance kokemuksia

Lainojen hakeminen käy nopeasti Bluefinance.fi osoitteen kautta, ja sivusto lupaakin että hakemuksen voi saada täytettyä jo 10 minuutissa.

Lainapäätöksen taas voi saada jo 3 minuutissa, ja normaalistikkin viimeistään 15 minuutin sisällä. Rahat voivat olla siis tilillä jo todella nopeasti, sillä pikavippi maksetaan tilillesi heti kun lainapäätös on hyväksytty.​

Ja jos olet tililuoton avannut jo aikaisemmin, taas avaat sen nyt, saat tehdä nostoja yhtä nopeasti.

Bluefinance sopii siis heille, jotka haluavat rahaa nopeasti ja helposti netin kautta.​

Bluefinance kokemuksia

Bluefinance kokemukset ovat keskimäärin posiitiviset, mutta yrityksellä on selvästi ollut jossakin vaiheessa maksuvaikeuksia, sillä osa on valittanut että rahojen tuleminen tilille on kestänyt pidempään kuin on luvattu.

Nämä vaikuttavat onneksi olevan aika harvinaisia, ja enemmistölle lainaajista kaikki tuntuu toimivan juuri niin kuin on sovittu.

Kehuja voidaan antaa hyvästä tarjouksesta ilmaisesta ensilainasta, joskin sen maksuaika on hyvin tiukka.​

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bluefinance Lainat
Author Rating
41star1star1star1stargray

Leave a Comment: